Toplam Ziyaretçi Sayısı : 139.189    Bugünkü Ziyaretçi Sayısı : 242    Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2024
Tel : 0216 345 35 25

Başkan Gözlerini Bağlayıp Yürüyerek Görme Engellilerin Dünyasını Anlamaya Çalıştı - Balıkesircom

15.10.2014

Başkan Gözlerini Bağlayıp Yürüyerek Görme Engellilerin Dünyasını Anlamaya Çalıştı



Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe gözlerini bağlayarak katılan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, görme engelli vatandaşlara beyaz baston dağıttı.

...

Yazının Devamını Oku

KAFAOĞLU GÖRME ENGELLİLERİN SORUNLARINA ORTAK OLDU - Balikesir Politika



Altıeylül Belediyesi görme engelli 120 vatandaşa, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü´nde beyaz baston hediye etti. Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ayrıca görme engelli 4 çocuğa da yazı yazma aparatı armağan etti.

Balıkesir Altıeylül Belediyesi ile Türkiye Görme Engelliler Derneği Balıkesir Şubesi´nin ortak etkinliği Atat...

Yazının Devamını Oku

Başkan Gözlerini Bağlayıp Yürüyerek Görme Engellilerin Dünyasını Anlamaya Çalıştı - Haber Ordu

15.10.2014 18:38



Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe gözlerini bağlayarak katılan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, görme engelli vatandaşlara beyaz baston dağıttı.

Dünya Beyaz Baston Günü münasebetiyle düzenlenen yürüyüşte gözleri bağlanan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Türk...

Yazının Devamını Oku

Beyaz bastonlar umut saçtı - Yeni Gazetem

15 Ekim 2014



Dünya Beyaz Baston günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüş etkinliğine katılan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu görme engelli vatandaşlara beyaz baston dağıttı. Kafaoğlu amaçlarının farkındalık yaratarak engelli vatandaşların yanlarında olduklarını hissettirmek olduğunu vurguladı.

Altıeylül Belediyesi ...

Yazının Devamını Oku

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi'nden Mektuplu Protesto - Haber46

Görme engellilerden mektuplu protesto



Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi, düzenlediği mektuplu basın açıklaması ile son yapılan yasal düzenlemeyle görme engellilere imza attıkları esnada iki şahit bulma zorunluluğu getirilecek olmasına tepki gösterdi.

Şube Başkanı Avukat Doğan Nurluyol ve çok sa...

Yazının Devamını Oku

Sokaktaki görme engelli çalgıcılar çete kıskacında - Zaman Gazetesi

30 Ağustos 2009

Sıcak soğuk demeden sokaklarda çalgıcılık yaparak kazandıkları parayı çete üyelerine vermek istemediklerini vurgulayan görme engelli müzisyenler, mafyaya yakalanmamak için her gün farklı yerlerde müzik yaptıklarını söylüyor.

Şehirlerin büyük meydanlarında müzik yapan görme engellilerin başı mafya ve çetelerle dertte. Ekmek parası için uğraşan engelliler, kaz...

Yazının Devamını Oku

İmzamızı geri verin

28 Ekim 2009

Balıkesir'de görme engelliler, imza yetkilerinin alınmasını öngören yasa tasarısının geri çekilmesi için milletvekillerine mektup gönderdi.

BALIKESİR'de görme engelliler, imza yetkilerinin alınmasını öngören yasa tasarısının geri çekilmesi için milletvekillerine mektup gönderdi. Türkiye Görme Engelliler Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Salih Mehmet Aslan, ken...

Yazının Devamını Oku

Görme engellilerden mektuplu protesto - Kahraman Kent

27.10.2009

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi, imza konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirmek için mektup gönderme eylemi ile seslerini duyurmaya çalıştılar.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Avukat Doğan Nurluyol ve çok sayıda görme engelli vatandaşlar PTT 150. Yıl Şubesi önünde bir basın açıklaması yaptılar.

Yazının Devamını Oku

KAMUOYUNA DUYURU

19.07.2011

Değerli kent halkı. Son günlerde sayıları artan bir şekilde ilimizde gerek evleri dolaşarak, gerek gemi sırasında bekleyenleri rahatsız ederek,gerek yazlığınızda veya çarşıda yürürken önünüze geçerek ENGELLİLER ADINA BAĞIŞ TOPLUYORUZ sözleriyle vatandaşımızı kandıran,samimi duygularını sömüren kişi veya kişiler ile paravan olarak kurulmuş derneklerin adını kullananlar bulunmakt...

Yazının Devamını Oku

Görme Engellileri Kopenhag’taydı! - Batman Çağdaş

18 Ekim 2011 Salı 21:43



Türkiye Görme Engelliler Derneği Batman Şube Başkanı Adnan Sapancı'nın da aralarında bulunduğu heyet, 3-8 Ekim 2011 tarihleri arasında Danimarka'nın Kopengah'ın Frederica kasabasında düzenlediği 'Avrupa Körler Birliği' genel kuruluna katıldı. Dernek Başkanı Adnan Sapancı, gezinin son derece yararlı geçtiğini ifade ...

Yazının Devamını Oku
<<İlk sayfa <Önceki 2 [3] 4 5 Sonraki> Son sayfa>>